وداع با آقای شهید ایران

رئیس سازمان غذا و دارو، از تخصیص ۳.۵ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده خبر داد .

حمایت از شرکت‌های تأمین‌کننده در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی پیر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده در جلسات با دولت، توانستیم تخصیص ۳.۵ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی را مانند سال گذشته حفظ کنیم. این موضوع با هدف جلوگیری از افزایش پرداختی از جیب مردم و حمایت از تأمین‌کنندگان تجهیزات صورت گرفته است.

وی افزود: سهمیه ارزی سازمان غذا و دارو برای ارز ۴۲۰۰ تومانی تا پایان سال جاری ۴۰۰ میلیون دلار تعیین شده است. این میزان عمدتاً برای تجهیزات پزشکی مصرفی و بخشی نیز برای تأمین شیرخشک‌های متابولیک اختصاص خواهد یافت. لازم به ذکر است که ارز ترجیحی در حوزه تجهیزات پزشکی شامل تجهیزات سرمایه‌ای نمی‌شود.

پیر صالحی با تأکید بر ضرورت مدیریت منابع گفت: با توجه به محدودیت منابع ارزی، مصرف تجهیزات پزشکی باید برای چند ماه آینده و سال آتی با همکاری معاونت درمان و بیمه‌ها و بر اساس دستورالعمل‌ها و راهنماهای بالینی صورت گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: تمرکز ما باید بر دو هدف باشد: نخست، کاهش فشار مالی بر مردم و دوم، حمایت از شرکت‌های تأمین‌کننده در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی. امیدواریم با مدیریت صحیح منابع و همکاری همه ذی‌نفعان، این اهداف محقق شود.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha